Kantiner til restaurantkjøkken

Kantiner er uunnværlige i storkjøkken og restaurantvirksomhet. De brukes først og fremst til servering, men avhengig av hva slags kantiner det dreier seg om kan de også brukes til å lage mat. Når du går til innkjøp av kantiner til restaurantkjøkken bør du sørge for at de er GN-merket. Dette innebærer at målene på kantinene følger bransjestandard. Med andre ord kan kantinene brukes i ovner og geidervogner som også er GN-merket. Fordelen med å investere i mange kantiner i forskjellige materialer og størrelser er at de kan brukes i det daglige arbeidet. Store kantiner av rustfritt stål passer utmerket til baking i ovn og servering, siden de holder varmen lenge. Kantiner av polykarbonat er praktiske til for eksempel oppbevaring av rører, kalle sauser, salater og lignende.

Når du bestiller kantiner, bør du også passe på å bestille tilbehør slik som perforerte kantiner og lokk i forskjellige varianter. Kantiner kan bruke flere typer lokk, blant annet helt stengte lokk av rustfritt stål eller med åpning til øse. Det finner også tettsittende lokk til væsker, samt gjennomsiktige varianter. Du får dessuten mengderabatt hvis du bestiller flere av samme type. Trenger du oppbevaringsalternativer til kantinene dine? Da bør du satse på en eller flere geidervogner, de passer perfekt til våre kantiner.