Kategoriarkiv: Uncategorized

Sammenleggbare stoler

Når det gjelder stoler til arrangementer, finnes det et stort utvalg å velge i, men det er utrolig viktig at man velger slitesterke stoler av høy kvalitet. Fest- eller bankettstoler er allsidige og kan brukes til ulike typer arrangementer. Derfor lønner det seg å investere i fest- eller bankettstoler tilpasset arrangementer i for eksempel foreningslokaler som av og til leies ut til festlige anledninger.

Feststoler eller bankettstoler er enkle og praktiske å flytte på, noe som gjør det enklere å rydde etter et arrangement. Velg gjerne stabelbare eventstoler eller sammenleggbare stoler for å enkelt kunne stue dem bort når de ikke er i bruk.

Sammenleggbare og stabelbare eventstoler hos AZ Design

Det er store krav til utemøbler

Utemøbler skal tåle all slags vær og kreve minimalt vedlikehold for å se fine ut så lenge som mulig. De bør tåle slitasje som oppstår når de flyttes på, og de bør kunne stå på ujevnt underlag. Det er her kvaliteten og designet kommer inn i bildet. Sortimentet vårt innen utemøbler holder alltid mål. Uansett hvilket materiale møblene er laget av, garanterer vi at de holder det vi lover. Utemøblene vi har valgt å inkludere i sortimentet vårt, er laget av produsenter som kan håndverket sitt. Glem de dårlige erfaringene du har med rustende klappstoler og vaklende trebord. Du må selvfølgelig ta vare på utemøblene dine, tørke av dem en gang i blant og ta dem inn om vinteren, men med disse små tiltakene vil du ha glede av dem i mange år. Mange av utemøblene våre av plastmaterialer er vann- og UV-resistente, og utemøblene av tre er laget av harde, slitesterke tresorter som teak og akasie. Designet er stilsikkert, og de ulike møbeltypene strekker seg fra klassiske utemøbler i form av dekkstoler og klaffebord i tre til ultramoderne plaststoler i kule farger.

Høy kvalitet plast stoler hos AZ Design

Velkommen

Velkommen til bloggen til AZ Design. Vi vil blant annet gi en gjennomgang av produktene våre, men vil også fordype oss litt i det som skjer innen møbler for offentlige miljøer.