Kategoriarkiv: Kafémøbler

STILLESITTENDE LYTTING

Dette med å sitte stille og lytte kan være litt slitsom noen ganger, avhengig av tema. Da er det viktig å ha det så komfortabelt som mulig.

En del restaurantbord man sitter ved er tilpasset for at man både skal kunne ta notater ved hjelp av papir og penn og ha muligheten til å koble til en laptop. Bordet bør naturligvis også ha en høyde som er tilpasset både til passiv lytting og aktiv deltakelse.

I tillegg bør både farge og form smelte lett inn sammen med møblene rundt og designen i lokalet. Dette finner du hos oss. 

Restaurantbord

RESTAURANTMØBLER TIL OFFENTLIGE MILJØER

Når man besøker en restaurant eller kafé, handler det om mye mer enn bare selve matopplevelsen. Alle sansene blir blandet inn – blant annet syn, hørsel og følelse.

Dagens gjester er betydelig mer kresne enn før. Derfor har hvordan selve restauranten ser ut blitt veldig viktig. Det kreves mye planlegging for å skape et konsept som passer til restaurantens visjon. Det er vanlig å ha en overordnet idé å gå ut fra, og at man deretter skaper en innredning som speiler den følelsen man er ute etter. Når man ser etter møbler, kan det være lurt å søke råd hos eksperter innenfor møbeldesign.

Da får man hjelp til å forvandle idéene til virkelighet. Ved hjelp av sofaer, stoler, bord og barinnredning som passer offentlige miljøer blir den perfekte atmosfæren og stemningen skapt.

Her kan dere vårt store utvalg av restaurantmøbler på AZ Design. 

https://www.azdesign.no/no/articles/108/restaurantmobler

SKREDDERSYDD KAFÉSOFA

Kafésofaer er generøse og innbydende møbler som føles hjemmekoselige. I kafésofaer kan man spre seg ut sammen med et stort selskap.

Hvis kafésofaen dessuten er riktig deilig å sitte i, er det stor sannsynlighet for at selskapet blir værende lenge, og det gagner kaféen. En god kafésofa er med andre ord et trygt kort å satse på når man skal kjøpe inn nytt inventar.

Hos oss på AZ Design kan du få hjelp til å skreddersy en kafésofa helt etter egne ønsker om størrelse. Skjem bort gjestene dine med en deilig kafésofa så de bringer flere besøkende til kaféen.

Kafésofa