Kategoriarkiv: Kafémøbler

UTESOMMER

Se for deg et kafébord en deilig sommerdag. Vi nyter å sitte ute og slikke sol og slurpe drikke. Vi ser på menneskene. Alle ser lykkelige ut. Vi ser på hverandre, smiler og solen varmer oss. Ute på fortauet passerer et lite barn med foreldrene sine. Det et viktig med trevlige utemøbler till restauranten.

Barnet ser på oss der vi sitter, drar i mammas hånd og sier med sin høye stemme: Jeg vil også sitte der med en stor is. Ja visst, sier pappa. Jeg går inn og kjøper is til oss.

Sett dere ved bordet og vent. Hvis du vil la andre føle det samme, kan du med fordel henvende deg til oss. Vi har vakre og slitesterke kafébord. 

Utemøbler till restaurant

KOMFORTABELT OG PERSONLIG

Sofaer er noe alle har et forhold til, og kanskje først og fremst i hjemmet. Men sofaene man sitter på i offentlige miljøer, og da først og fremst på restauranter, ofrer man kanskje ikke en tanke.

Vi har derimot tenkt ganske mye på det, så man skal kunne tilby kundene sine en restaurantsofa som passer sammen med designen forøvrig når det gjelder fargevalg og materialer, men som også har komfort og slitestyrke.

Det siste er ekstra viktig, da slitasjen i et offentlig miljø er høyere enn i hjemmet. 

Restaurantsofa