Kategoriarkiv: Eventmøbler

LITT MER STIL

All ære til konferanser og seminarer. Men banketter har tross alt en litt annen status, i hvert fall når det gjelder stil og eleganse. For eksempel bør bankettstolene gjerne ha en litt mer eksklusiv stil enn ved en vanlig konferanse.

De bør naturligvis også være komfortable å sitte på, men de bør også kunne stables så de er lette å finne frem og rydde bort når banketten er over.  

Bankettstol

STORT UTVALG AV KØSTOLPER

Hvis du driver en nattklubb eller planlegger et arrangement, kan det være behov for å sperre av et bestemt område. Hvis du vil gjøre det på en effektiv og stilren måte, er køstolper med tau eller bånd et utmerket alternativ.

Køstolpene våre passer både til innendørs- og utendørsmiljøer. Det er en enkel og fin måte å gjøre det tydelig for gjestene hvor de kan og ikke kan oppholde seg.

Vi tilbyr et stort utvalg av køstolper til alle anledninger. 

Køstolper

Å SITTE AKTIVT

Det er én ting å sitte forholdsvis stille på en konferanse eller et seminar, og en annen ting å være aktiv samtidig. Og det er omtrent det man er ved et skrivebord. I tillegg må konferensestolen være så komfortabel og fleksibel som mulig.

Man bør kunne lene seg tilbake for å slappe av, heve og senke setehøyden, snurre rundt for å nå noe, forflytte seg et stykke over gulvet, selv om det naturligvis er bedre å reise seg opp først.

Hvis man også kan velge materiale og farge som stemmer med resten av møbleringen og som man trives med, er det også en faktor å ta hensyn til. Naturligvis finner du disse funksjonene og mye annet hos oss. Velkommen. 

Konferensestoler