Kategoriarkiv: Eventmøbler

Å SITTE AKTIVT

Det er én ting å sitte forholdsvis stille på en konferanse eller et seminar, og en annen ting å være aktiv samtidig. Og det er omtrent det man er ved et skrivebord. I tillegg må konferensestolen være så komfortabel og fleksibel som mulig.

Man bør kunne lene seg tilbake for å slappe av, heve og senke setehøyden, snurre rundt for å nå noe, forflytte seg et stykke over gulvet, selv om det naturligvis er bedre å reise seg opp først.

Hvis man også kan velge materiale og farge som stemmer med resten av møbleringen og som man trives med, er det også en faktor å ta hensyn til. Naturligvis finner du disse funksjonene og mye annet hos oss. Velkommen. 

Konferensestoler

FORBERED DEG PÅ MYE

Det pleier å forekomme forskjellige typer arrangement mer eller mindre regelmessig både for restauranter, festlokaler og mer kontorsinnrettede bedrifter.

Restauranter

Skalldyrlag, kickoff-aktiviteter, AW, festmiddager og selvfølgelig julebord. Deretter har vi alle bryllup, fødselsdager og alt annet det er grunn til å feire med et arrangement. Uansett anledning trenger man ikke bare en arrangør, men også ulike typer arrangementmøbler.

Og det er der vi kan hjelpe til. 

Sammenleggbare stoler

Når det gjelder stoler til arrangementer, finnes det et stort utvalg å velge i, men det er utrolig viktig at man velger slitesterke stoler av høy kvalitet. Fest- eller bankettstoler er allsidige og kan brukes til ulike typer arrangementer. Derfor lønner det seg å investere i fest- eller bankettstoler tilpasset arrangementer i for eksempel foreningslokaler som av og til leies ut til festlige anledninger.

Feststoler eller bankettstoler er enkle og praktiske å flytte på, noe som gjør det enklere å rydde etter et arrangement. Velg gjerne stabelbare eventstoler eller sammenleggbare stoler for å enkelt kunne stue dem bort når de ikke er i bruk.

Sammenleggbare og stabelbare eventstoler hos AZ Design