Kategoriarkiv: Konferansemøbler

Trapesformede konferansebord for bedre sikt

Hvorfor skal man holde ut med dårlig sikt? Å være med på et møte uten å se ordentlig er selvfølgelig ikke bra for deltakelsen! Ved hjelp av et synsoptimert konferansebord kan du skape nye forutsetninger som gjør at samtlige møtedeltakere kan se både skjermer og hverandre! Så hvorfor velge et vanlig bord når det finnes smarte konferansebord? Hos AZ Design finner du trapesformede konferansebord med en geometrisk overlegen form som bidrar til å øke både effektiviteten og komforten. Ettersom bordet gir en helt annen oversikt, kan du ta møtet til nye nivåer!

Dessuten gir et trapesformet konferansebord en trendy og moderne look, noe mange setter pris på. Hvis du trenger hjelp til å finne riktig størrelse på bordet ditt, eller hvis du har andre spørsmål om synsoptimerte konferansebord, er du hjertelig velkommen til å kontakte oss på AZ Design. Vi streber etter å gi alle kundene våre best mulig service.  

LITT MER STIL

All ære til konferanser og seminarer. Men banketter har tross alt en litt annen status, i hvert fall når det gjelder stil og eleganse. For eksempel bør bankettstolene gjerne ha en litt mer eksklusiv stil enn ved en vanlig konferanse.

De bør naturligvis også være komfortable å sitte på, men de bør også kunne stables så de er lette å finne frem og rydde bort når banketten er over.  

Bankettstol