Kategoriarkiv: Konferansemøbler

Konferansebord

At konferanser har ulike forutsetninger, er noe de fleste vet. Variasjon i antall deltagere og når det gjelder hvordan det forventes at gjestene skal omgås med hverandre og med foredragsholderne, er noen av forholdene man må ta hensyn til både ved møbleringen av konferanselokalene og – viktigst av alt – på stadiet før møbleringen. Det vil si ved anskaffelsen av ulike konferansemøbler.

Og da er det uten tvil bordene som har størst betydning, særlig med tanke på hvor mye plass de tar, sammenlignet med stoler.

Da er de sammenleggbare konferansebordene vi tilbyr, et godt kjøp. Du finner dem i ulike størrelser, ferdige med understell og plate, eller du kan lage egne kombinasjoner slik at de passer perfekt inn i det miljøet de skal stå i.

Bord før konferanse AZ Design

konferansemøbler norden

Når vi trekker frem Stockholm som sted når det gjelder konferansemøbler, er det mest fordi konsentrasjonen av hoteller og andre steder der det er mulig å holde konferanser, er utrolig stor akkurat der.

Men det betyr ikke at det ikke holdes konferanser andre steder. Til sammen er det en mengde aktuelle konferansesteder både i Norge og ellers i Norden.

Uavhengig av hvor det finnes flest konferansearenaer, leverer vi til hele Norden, ikke bare til Stockholm.

konferansemøbler med rask leverering hos AZ Design

KONFERANSEBORD – HVA BØR DU VURDERE?

Sammenleggbare konferansebord er som oftest det beste valget hvis man ønsker total fleksibilitet i bedriften. Ved hjelp av sammenleggbare bord kan man raskt skape det riktige konferansemiljøet til hvilket som helst arrangement, med alt fra å sette kongressbordene i rekker til mer avanserte bordkombinasjoner man kan sitte rundt i ulike gruppemøter. Runde, sammenleggbare bord har ikke like mange kombinasjonsmuligheter som rektangulære konferansebord. Du kan også velge blant festbord/bankettbord med mykere bordplater for en mer lydløs og elegant borddekking. Fleksible konferansebord er enklest å oppbevare sammenlagt på vogner, noe som gir praktisk og enkel ommøblering av konferansemøblene. Det finnes et bredt sortiment av tilbehør til bordene som gir enda større muligheter for å møblere akkurat slik man vil. Du kan for eksempel kjøpe bein- eller bordforlengere med runde endeplater og hjørner. Du kan også komplettere med frontpaneler for et mer profesjonelt helhetsinntrykk. Her kan du se vårt brede sortiment av konferansebord.

konferansebord mye på lager AZ Design