Kategoriarkiv: Utemøbler

RESTAURANTMØBLER TIL OFFENTLIGE MILJØER

Når man besøker en restaurant eller kafé, handler det om mye mer enn bare selve matopplevelsen. Alle sansene blir blandet inn – blant annet syn, hørsel og følelse.

Dagens gjester er betydelig mer kresne enn før. Derfor har hvordan selve restauranten ser ut blitt veldig viktig. Det kreves mye planlegging for å skape et konsept som passer til restaurantens visjon. Det er vanlig å ha en overordnet idé å gå ut fra, og at man deretter skaper en innredning som speiler den følelsen man er ute etter. Når man ser etter møbler, kan det være lurt å søke råd hos eksperter innenfor møbeldesign.

Da får man hjelp til å forvandle idéene til virkelighet. Ved hjelp av sofaer, stoler, bord og barinnredning som passer offentlige miljøer blir den perfekte atmosfæren og stemningen skapt.

Her kan dere vårt store utvalg av restaurantmøbler på AZ Design. 

https://www.azdesign.no/no/articles/108/restaurantmobler

TYNNE PLATER

”Tunna skivor” var en gammel slager av Siw Malmkvist for lenge siden. Det finnes en kobling til produktene våre, selv om den er veldig vag.

Nærmere bestemt til våre bordplater. Du får dem fra 1 cm og oppover i tykkelse, noe som ikke er så veldig tynt ettersom de skal holde i et restaurantmiljø. Vi har naturligvis forskjellige materialevalg som glass, laminat, skinn, marmor, granitt og rustfritt med forskjellige farger og former.

Bordstativene kan selvfølgelig også varieres for å passe til platene. 

Bordplater

UTESOMMER

Se for deg et kafébord en deilig sommerdag. Vi nyter å sitte ute og slikke sol og slurpe drikke. Vi ser på menneskene. Alle ser lykkelige ut. Vi ser på hverandre, smiler og solen varmer oss. Ute på fortauet passerer et lite barn med foreldrene sine. Det et viktig med trevlige utemøbler till restauranten.

Barnet ser på oss der vi sitter, drar i mammas hånd og sier med sin høye stemme: Jeg vil også sitte der med en stor is. Ja visst, sier pappa. Jeg går inn og kjøper is til oss.

Sett dere ved bordet og vent. Hvis du vil la andre føle det samme, kan du med fordel henvende deg til oss. Vi har vakre og slitesterke kafébord. 

Utemøbler till restaurant