Kategoriarkiv: Restaurantmøbler

RESTAURANTBORD OG STOLER MED RASK LEVERING

Når man skal kjøpe nye restaurantbord, er det lurt å tenke på at det lønner seg å ha bord av høy kvalitet. Bordstativet bør kunne justeres med stativføtter slik at det står stødig og rett mot gulvet.

Bordunderstellet skal være lett å rengjøre og tørke av. De fleste bordplater som restauranteiere velger i dag er helt vedlikeholdsfrie bordplater i for eksempel høytrykkslaminat, melamin eller topalitt.

Vi harett stort utvalg vårt av restaurantbord og stoler.

Bordunderstell

BARMØBLER MED UMIDDELBAR LEVERING

Vi kan hjelpe deg med mye når det gjelder innredning, inkludert et bredt utvalg av ulike møbler som egner seg til en bar.

Vi har stoler med forskjellig design som innebærer at de finnes i ulike høyder, materialer og naturligvis i ulike farger for å passe til den øvrige barinnredningen.

Vi har også barstoler og barbord etter samme prinsipp med like stor variasjon. Er du ute etter noe helt spesielt? Bare ta kontakt med oss, så ordner vi det også. 

Barstoler

STORT UTVALG AV KØSTOLPER

Hvis du driver en nattklubb eller planlegger et arrangement, kan det være behov for å sperre av et bestemt område. Hvis du vil gjøre det på en effektiv og stilren måte, er køstolper med tau eller bånd et utmerket alternativ.

Køstolpene våre passer både til innendørs- og utendørsmiljøer. Det er en enkel og fin måte å gjøre det tydelig for gjestene hvor de kan og ikke kan oppholde seg.

Vi tilbyr et stort utvalg av køstolper til alle anledninger. 

Køstolper