Kategoriarkiv: Restaurantmøbler

møbler till restaurant

Når man går ut på restaurant, er det mye mer enn bare maten som skal fordøyes. Det er en opplevelse som omfatter alle sansene, som syn, hørsel og berøringssansen. Derfor er det viktig at du har en overordnet idé som du tar utgangspunkt i – et konsept som skaper den røde tråden – når du velger møbler og innredning til restauranten din. Når man kjøper nye møbler til en restaurant, er det alltid lurt å få hjelp av et selskap som har mye kunnskap om nettopp salg av restaurantmøbler. Her kan du se utvalget vårt av restaurantmøbler.

restaurantmøbler mye på lager AZ Design

restaurant stoler med høy kvalitet til best pris

Når man kjøper stoler til en restaurant eller en kafé, er det viktig at man velger stoler som er laget spesielt for å tåle ekstra mye slitasje. Hvis stolene er trukket med stoff eller kunstskinn, er det viktig at trekket har høy slitestyrke og er enkelt å tørke rent med for eksempel en klut. Vi har et av Nordens største utvalg av restaurantstoler, og mange stoler finnes på lager for umiddelbar levering. Hvis man har spesielle krav, kan stolene spesiallages etter ønske med litt lengre leveringstid. Vi har selvfølgelig mengderabatt når man kjøper et større antall stoler på samme bestilling. Her kan du se vårt store utvalg av stoler.

Restaurantstoler høy kvalitet og mye på lager AZ Design

Bord for restaurant

Først bør man velge et bord som ikke er altfor sensitivt for flekker fra mat og drikke. Deretter bør man også ta hensyn til hvilken type kunder som kommer til å sitte ved bordene. Én type kundekrets vil kanskje heller sitte ved et kafébord med moderne design og estetikk, mens en annen foretrekker en mer klassisk og tradisjonell restaurantinnredning. Siden restaurantbordene spiller en sentral rolle i måltidet, lønner det seg å velge den riktige bordmodellen fra begynnelsen av. Når man velger et bord till restaurant, handler det ikke bare om design og de riktige fargene. Man bør også ta hensyn til praktiske faktorer. Et aspekt er muligheten til å kunne flytte på bordene i restauranten etter ulike behov. Her spiller selvfølgelig størrelsen en stor rolle, siden det for eksempel er enklere å flytte rundt på to småbord (60 x 60) enn et stort bord (120 x 60). Riktig design på bordet kan også gjøre det enklere for de ansatte å vaske og rydde restauranten.

Bord for restaurant AZ Design