Kategoriarkiv: Kjøkken og spisesal

Termoser

Termoser er en nødvendighet i restaurantkjøkken, spesielt for alle som serverer kaffe og te til gjestene sine. Vi har et stort utvalg av termoser i forskjellige varianter. Hos oss finner du enkelt en termos med funksjonene du trenger og tilstrekkelig volumkapasitet til virksomheten din.  Vi har satset på å ta inn forskjellige typer termoser for å imøtekomme alle våre kunders behov. I sortimentet finner du både termokanner med komfortabelt håndtak samt solide pumpetermoser og smart tilbehør som dryppfanger. I tillegg til termoser til gjestene vil kanskje personalet nyte en kopp kaffe i restaurantkjøkkenet? Da kan det passe med våre mindre termosflasker av stål. På den måten kan de ansatte få hver sin termos. Vi tilbyr også praktiske pumpetermoser med trykknapp – perfekt når hendene er opptatt med andre ting og du trenger påfyll av koffein raskt.

Det finnes termoser, og så finnes det termoser av høy kvalitet. Hos AZ Design finner do produkter som sørger for å holde drikken varm i opptil 12 timer. Våre termosbeholdere på 10 liter passer godt til restaurantservering, for eksempel til kaffebordet, dersom det er en større restaurant. De holder på varmen i opptil 12 timer, og de er dessuten lette å rengjøre. Sørg for å skaffe nok termoser, slik at du enkelt kan veksle med ny kaffe uten at gjestene står med tom kopp.

Stekepanner

Det finnes en stekepanne til alle anledninger i kjøkkenet, alt fra klassiske stekepanner til traktørpanner, sautépanner og wokpanner. Stekepanner kommer i forskjellige materialer, og har egenskaper tilpasset til forskjellige typer matlaging. En sautépanne med sin høye, avrundede kant passer perfekt til en god saus eller en risotto, i en traktørpanne kan du både steke og koke og i en wokpanne kan du for eksempel lage fantastiske asiatiske retter. Bunnen på stekepannen styrer hvor raskt den varmes opp, og hvor godt den fordeler varmen. En stekepanne med tykk bunn er mer stabil og fordeler varme bedre. Tenk over hva du skal lage, hvilken varmekilde du har og hvilken størrelse på stekepannen du trenger. Ofte trenger man flere enn én stekepanne for å oppnå ønsket og vellykket resultat i kjøkkenet.

For at en stekepanne skal kunne brukes i et restaurantkjøkken må den være holdbar, enkel å rengjøre og ha rask og jevn varmefordeling. På www.azdesign.no har vi et stort utvalg av stekepanner med forskjellige funksjoner, materiale og størrelser til restaurantkjøkken, kafé og hotell. Her handler du til lave priser og får rask levering. Med riktig stekepanne får du perfekt stekeresultat og fornøyde gjester!

Skjærebrett

Et kafé- eller restaurantkjøkken er ikke komplett uten et variert utvalg av skjærebrett av høy kvalitet! Du kan bruke dem til rask og enkel oppskjæring eller hakking av ingredienser til baking eller matlaging, men også til å lage en pen presentasjon av for eksempel brød, dessertost og andre delikatesser på buffébordet. På azdesign.no finner du et bredt sortiment av skjærebrett av høy kvalitet til restaurantkjøkken. De kommer i både plast og tre og i en rekke forskjellige varianter, noe som gjøre det lett å finne en modell som passer din virksomhet og meny.

Hvorfor er det viktig å ha et variert utvalg av skjærebrett i restaurantkjøkkenet? Jo, delvis for å kunne tilpasse arbeidsflaten til den mengden råvarer som skal brukes, og delvis for å kunne holde de forskjellige ingrediensene adskilt. Du vil for eksempel bruke et stort og romslig skjærebrett når du skal hakke opp ingredienser til en stor gryte, mens et lite og praktisk skjærebrett passer bedre når du raskt skal skjære et eple eller hakke litt sjokolade til desserten. For å bevare et rent og hygienisk arbeidsmiljø må du ha separate skjærebrett til håndtering av for eksempel fugl, kjøtt, fisk og grønnsaker. Les gjerne kjøpsguiden vår for flere tips og råd om valg av skjærebrett til restaurantkjøkkenet ditt!