Kategoriarkiv: Barmøbler

BARMØBLER MED UMIDDELBAR LEVERING

Vi kan hjelpe deg med mye når det gjelder innredning, inkludert et bredt utvalg av ulike møbler som egner seg til en bar.

Vi har stoler med forskjellig design som innebærer at de finnes i ulike høyder, materialer og naturligvis i ulike farger for å passe til den øvrige barinnredningen.

Vi har også barstoler og barbord etter samme prinsipp med like stor variasjon. Er du ute etter noe helt spesielt? Bare ta kontakt med oss, så ordner vi det også. 

Barstoler

BARMØBLER

En bar er et uformelt sted hvor man kan møtes i all enkelhet sammen med gode venner etter jobben. Men for at en bar skal føles innbydende, avslappende og uanstrengt må den ha komfortable og fine barmøbler.

Barbransjen opplever hard konkurranse, og for å være attraktiv på markedet er det viktig at bareiere utstyrer baren med de nødvendighetene som bargjestene setter pris på. Å satse på store, komfortable og robuste barmøbler blir aldri feil.

Bedrifter med lang bransjeerfaring går bestandig for kvalitative barmøbler. Du kommer snart til å finne barmøbler med et estetisk inntrykk som harmonerer med møblenes komfort på en stilfull måte.  

 Barmøbler

STÅ ELLER SITTE

Dette med å velge bord til en bar, uansett om den er innendørs eller utendørs, krever en del tankevirksomhet. Kvaliteten må holde i et miljø hvor det kan være en del søl, og designen skal passe til resten av omgivelsene når det gjelder farge- og materialevalg.

Men høyden har også noe å si. Skal det være bord hvor man sitter på stoler eller ståbord, eller kanskje en blanding av begge typene?

Det er mye å tenke på, men vi har erfaring med det hele og stiller gjerne opp hvis du har spørsmål. 

Barstol