Kategoriarkiv: Kontorsmøbler

Klassisk Whiteboardtavle

Det er ikke så rart at den klassiske whiteboardtavlen fortsatt finnes i de fleste bedrifter! Den sjenerøse overflaten og den ensfargede basen gjør tavlen veldig brukervennlig. Whiteboardtavler er nemlig både lette å skrive på og praktiske for den som skal lese teksten, ettersom den nøytrale, hvite nyansen gjør at teksten synes tydelig. På den måten blir det både lett og morsomt å følge med i undervisningen og på møtet. Ettersom alle bedrifter har ulike behov, synes vi på AZ Design at det er viktig å kunne tilby en tavle som er perfekt tilpasset formålet.

Hos oss finner du derfor mange ulike størrelser og modeller, som klassiske vegghengte whiteboardtavler og linjerte varianter. For bedrifter som stiller høye krav til fleksibilitet, har vi også mobile whiteboardtavler som lett kan rulles eller flyttes mellom rommene. Hvis du trenger råd i forbindelse med valget ditt av whiteboardtavle, er du hjertelig velkommen til å kontakte oss på AZ Design.  

Smidigt med mobile tavler

Å kunne flytte på ting skaper både nye muligheter og spennende løsninger. Når det kommer til tavler, har mobile varianter økt raskt i popularitet. Ettersom en tavle ofte fungerer som et sted for ideer, tanker og huskelapper, blir det enda enklere hvis man kan ta den med seg. Hvis du bruker en mobil tavle, slipper du å glemme noe viktig når du skal presentere en idé eller «kaste ball» med noen på kontoret. På www.azdesign.no finner du mange ulike mobile tavler for alle behov og bedrifter.

Vi har både mobile glasstavler med lydabsorberende funksjoner og flyttbare whiteboardtavler. Uansett om du ser etter en mobil tavle til en undervisningsvirksomhet eller til et trendy designkontor, har vi på AZ Design en modell som passer. Alle tavlene våre fra svenske Lintex kombinerer stil og funksjonalitet på best mulig måte. Hvis du er usikker på hvilken modell du skal velge, er du hjertelig velkommen til å snakke med oss.

Lydabsorberende tavler

Liker du både orden og stillhet? Det gjør vi hos AZ Design også! For at du skal kunne skape en kreativ arbeidsplass med et behagelig lydnivå, er vi stolte over å kunne tilby en rekke ulike lydabsorberende tavler. Kombinasjonen av en sjenerøs arbeidsflate av glass og lyddempende stoff gjør den lyddempende tavlen til en helt fantastisk oppfinnelse! Dessuten er en sånn tavle utrolig fin! Kontrasten mellom det myke stoffet og den speilende glassoverflaten gir tavlen et stilsikkert og trendy utseende.

Hos AZ Design finner du et bredt utvalg av lydabsorberende tavler i flere ulike størrelser. Det er populært å la tavlen få ta plass i innredningen, og derfor tilbyr vi et stort antall farger og nyanser å velge mellom. På den måten kan du skape en helt unik look. Hvis du vil ha en lydabsorberende tavle som kan flyttes, tilbyr vi også mobile varianter.