Kategoriarkiv: Kontorsmøbler

SVENSKE MØBLER HÅNDVERK SIGNERT JOHANSON DESIGN

Skandinavisk design og solid håndverk, dette er noen av nøkkelordene hos Johanson Design. Med sin ekspertise siden 1953 innen møbler for offentlige miljøer, tilbyr Johanson Design alt fra stoler, lenestoler, bord, sofaer og konferansebord.

Johanson Design

Johanson Design kan være stolt av Svanemerket på sitt sortiment, og oppfyller kravene til bransjens Møbelfakta. Det brede spekteret av stoffer og muligheten til å velge hvilken som helst RAL-farge gjør Johanson Design til en favoritt.

Landskapseksperter – Abstracta

Vi er stolte av å presentere mesteren i akustikk – Abstracta. Siden 1972 har Abstracta produsert absorbenter og skjermer i det smålandske landskapet. Her går form og funksjon hånd i hånd.

Et produkt fra Abstracta er både estetisk og fanger og omdirigerer lyd. Abstracta samarbeider med noen av markedets mest fremtredende designere. I serien finner du skjermvegger, møbler, tavler, bordskjermer, veggdempere og stille rom.

Klassisk Whiteboardtavle

Det er ikke så rart at den klassiske whiteboardtavlen fortsatt finnes i de fleste bedrifter! Den sjenerøse overflaten og den ensfargede basen gjør tavlen veldig brukervennlig. Whiteboardtavler er nemlig både lette å skrive på og praktiske for den som skal lese teksten, ettersom den nøytrale, hvite nyansen gjør at teksten synes tydelig. På den måten blir det både lett og morsomt å følge med i undervisningen og på møtet. Ettersom alle bedrifter har ulike behov, synes vi på AZ Design at det er viktig å kunne tilby en tavle som er perfekt tilpasset formålet.

Hos oss finner du derfor mange ulike størrelser og modeller, som klassiske vegghengte whiteboardtavler og linjerte varianter. For bedrifter som stiller høye krav til fleksibilitet, har vi også mobile whiteboardtavler som lett kan rulles eller flyttes mellom rommene. Hvis du trenger råd i forbindelse med valget ditt av whiteboardtavle, er du hjertelig velkommen til å kontakte oss på AZ Design.