Hjørneskrivebord for kontoret

Tenk om det var så enkelt at alle rom var både romslige og lette å møblere! Dessverre er mange av dagens arbeidsplasser små, med bortgjemte kriker og kroker. Heldigvis finnes det hjørneskrivebord som hjelper deg å utnytte de områdene som er vanskelige å møblere også. Hos AZ Design finner du et stort utvalg av fine hjørneskrivebord i flere ulike størrelser og nyanser. For at skrivebordet skal passe til akkurat ditt kontor, kan du selvfølgelig også velge om du ønsker en venstre- eller høyremodell.

De hev- og senkbare hjørnemodellene våre gir deg muligheten til å beholde en god arbeidsstilling hele dagen. Siden du enkelt kan heve og senke skrivebordet, kan du også variere sittestillingen på en strategisk måte. For at du skal kunne sitte godt i lang tid fremover, har hjørneskrivebordene våre en slitesterk laminatoverflate i flere ulike vakre nyanser.

Den glatte overflaten gjør det enkelt å tørke bort flekker og søl! I nettbutikken vår får du  god oversikt over hjørneskrivebordenes mål og utseende.