Et kafé- eller restaurantkjøkken er ikke komplett uten et variert utvalg av skjærebrett av høy kvalitet! Du kan bruke dem til rask og enkel oppskjæring eller hakking av ingredienser til baking eller matlaging, men også til å lage en pen presentasjon av for eksempel brød, dessertost og andre delikatesser på buffébordet. På azdesign.no finner du et bredt sortiment av skjærebrett av høy kvalitet til restaurantkjøkken. De kommer i både plast og tre og i en rekke forskjellige varianter, noe som gjøre det lett å finne en modell som passer din virksomhet og meny.
Hvorfor er det viktig å ha et variert utvalg av skjærebrett i restaurantkjøkkenet? Jo, delvis for å kunne tilpasse arbeidsflaten til den mengden råvarer som skal brukes, og delvis for å kunne holde de forskjellige ingrediensene adskilt. Du vil for eksempel bruke et stort og romslig skjærebrett når du skal hakke opp ingredienser til en stor gryte, mens et lite og praktisk skjærebrett passer bedre når du raskt skal skjære et eple eller hakke litt sjokolade til desserten. For å bevare et rent og hygienisk arbeidsmiljø må du ha separate skjærebrett til håndtering av for eksempel fugl, kjøtt, fisk og grønnsaker. Les gjerne kjøpsguiden vår for flere tips og råd om valg av skjærebrett til restaurantkjøkkenet ditt!